Kuinka oppia eläiradan mukaan

Jos rakastat pelaamista, et ehkä tiedä, mitä erityistaitoja sinun on työstettävä horoskooppimerkin mukaan. On totta, että horoskooppisi voi kertoa paljon sinusta, pelitaidoistasi ja alueista, joilla sinulla on parannettavaa. Jatka lukemista ja harjoittele näitä pelitapoja saadaksesi enemmän mahdollisuuksia voittaa mikä tahansa peli.

Härkä

Tämän horoskooppimerkin ihmiset ovat yleisesti sinnikkäitä ja itsepäisiä. Heidän pelitapoihinsa liittyy paljon riskejä, ja koska he usein haluava elää hyvää elämää, he tekevät mitä vaan voittaakseen. Härkä rakastaa arpajaisia enemmän kuin muita pelejä arvaamattoman luonteensa vuoksi.

Härkä on myös valikoivia siinä mielessä, että he voivat lopettaa pelin, jos he eivät pidä siitä. Yksi pelitapa, jota heidän on parannettava, on pysyä yhdessä pelissä ja kulkea sen läpi, jos he haluavat kehittyä paremmaksi siinä.

Kaksonen

Kaksoset rakastavat paljon vaihtelua ja energiaa. Tämä tarkoittaa usein sitä, että he pelaavat jatkuvasti erilaisia pelejä. Koska he rakastavat suurta energiaa, pelit, jotka vaativat heitä istumaan pitkään, kuten Blackjack, eivät ole heille.

Kaksoset rakastavat pelihalleja dynaamisuutensa takia ja siellä he loistavat eniten.

Oinas

Oinas on hyvä rahapeleissä. He ovat loistavia pelaajia peleissä, joista he ovat kiinnostunut, koska he rakastavat näitä pelejä. He rakastavat saada kaikki mahdollisuudet tehdä asioista jännittäviä. Oinas rakastaa kaiken tyyppisiä pelejä, kuten rulettia, pelihalleja, blackjackia tai jopa videopelejä.

Oinas tunnetaan siitä, ettei se myönnä virheitä, joten heidän on vaikea parantaa pelaamistaan oppimalla virheistään.

Leijona

Leot kaipaavat huomiota ja haluavat, että jokainen peli koskee heitä. He haluavat pelejä, joihin osallistuu paljon ihmisiä, jotta monet ihmiset voivat juhlia heidän voittojaan. Tämän takia leijonan löytäminen pokeripöydästä on helppoa. He eivät koskaan pelaa yksin, ja he ovat kaikki pelin touhussa.

Vaaka

Vaaka on varovainen ja kaikki heidän pelaamisessa on tasapainoa. He mieluummin ajattelevat kahdesti ja liikkuvat kerran. Tämän vuoksi heidän on vaikea tehdä siirtoja pelaamissaan peleissä. Vaaka tarvitsee siis nopeatempoisia pelejä, jotka eivät tarvitse mitään ylimääräistä ajattelua.

Neitsyt

Neitsyiden tiedetään olevan valppaita ja tarkkoja. Siksi he etsivät aina parhaita pelejä. He eivät koskaan väsy, ja koska heillä on usein hämmästyttävät analyyttiset taidot, ne voivat olla upeita esim. pöytäpeleissä. Pelit, kuten shakki, ovat myös hyvä ottelu heille. Ne ovat erittäin kilpailukykyisiä ulkopuolelta ja lempeitä sisäpuolelta ja voivat olla erilaisia ihmisiä, kun istuvat pöydän ääressä ja seisovat ulkona.

Vesimies

Vesimies on seikkailunhaluinen ja kekseliäs. He ovat myös luovia ja etsivät pelejä, joissa on jotakin innostusta. He pelaavat huvin vuoksi ja on yleistä nähdä Vesimies pelaamassa peliä junassa tai autossaan. He käyttävät peliaikansa tulemalla paremmiksi pelaajiksi.

Eri ihmiset pelaavat eri tavalla, yleensä riippuen heidän horoskooppimerkistä. Tämän vuoksi sinun olisi hyvä yrittää selvittää, mitkä pelit sopivat parhaiten horoskooppimerkille, koska sinustakin voi tulla maestro näissä peleissä.

Leave a Reply