Astrologian parhaat voittajat

Me kaikki rakastamme voittamista. Ongelmana on, että emme voi voittaa koko ajan, ja on olemassa joitakin ihmisiä, jotka eivät suhtaudu siihen kovin hyvin. Olet ehkä huomannut, että jotkut ystäväsi eivät pidä häviämisestä ja saatat miettiä miksi. Vaikka saatat itse kohauttaa olkapäitäsi ollessasi epäonninen, nämä huonot häviäjät eivät tee niin. Joten, oletko ikinä miettinyt, mikä horoskooppimerkki on paras voittaja sielultaan … tai häviäjä? Sitten tämä artikkeli on juuri sinulle!

Oinas

Oinaat ovat syntyneet 21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta ja he ovat erittäin kilpailunhaluisia. He rakastavat voittaa, mutta heillä on myös tarve voittaa. Kaikki heistä on kilpailua. Sen vuoksi he eivät suhtaudu siihen kovin hyvin, jos he eivät ole hyviä joissakin peleissä, joissa toiset pelaajat loistavat.

Oinaat järjestävät usein kilpailuja asioista, joissa muut ihmiset eivät tiedä kilpailevansa. Kun he ymmärtävät, ettet tiedä kilpailevasi, he voivat usein jopa vihastua, koska et osallistunut.

Kauris

Tähän horoskooppimerkkiin kuuluvat henkilöt ovat syntyneet 22. joulukuuta – 19. tammikuuta. Kauris on kilpailukykyisimmillään työpaikalla. Heistä tuntuu pahalta, jos työkaveri saa kiitosta siitä asiasta, jonka kauris on tehnyt. He eivät myöskään ole onnellisia, jos työkaveri päättää projektinsa ennen heitä. Kun näin tapahtuu, he usein patoavat tunteensa, ja höyrystävät niitä sisällään, eivätkä siksi pysty sanomaan mitään mukavaa.

Kauriilla on taipumus kuluttaa paljon ajastaan vertailemalla itseään muihin. Tämän takia heistä tuntuu usein siltä, etteivät he ole tarpeeksi hyviä, eivätkä siksi voi ikinä voittaa vaikka kuinka paljon he yrittäisivät.

Leijona

Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat syntyneet 22. heinäkuuta – 22. elokuuta. Mitä he kaipaavat voittamisessa, on huomio jota voittajat saavat. Koska leijonat haluavat huomiota ja kiitosta, he pyrkivät usein suurempiin saavutuksiin, kuten vaaleihin tai tutkintoihin. Kun he pyrkivät näihin isompiin palkintoihin, eivätkä saa niitä, se satuttaa leijonaa usein fyysisesti.

Koska leijonat eivät halua tuntea näin, he ovat erittäin kilpailunhaluisia. He haluavat myös haluavat vahvistusta siitä, että he ovat hyviä tekemissään asioissa ja heitä on jatkuvasti muistutettava siitä, etteivät he voi elämässä aina olla vain voittajia. Leijonissa pelottavinta on, että he eivät pelkää tehdä mitä vain voittaakseen.

Härkä

Nämä henkilöt ovat syntyneet 20. huhtikuuta – 20. toukokuuta, ja he ovat kaikkein huonoimpia häviäjiä. Koska ihmiset tietävät, että jokainen härkä haluaa olla voittaja ja he ovat todella huonoja häviäjiä, monet ihmiset välttävät kilpailemasta heidän kanssaan. Härkien, ketkä eivät voittaneet kilpailua, vaarallisin piirre on heidän vihansa. He raivoavat, tuhoavat ja rikkovat asioita, jos he häviävät. Jos he eivät löydä jotain rikottavaa, he huutavat, ja paljon.

Merkittävin asia heissä on se, että he ovat viehättäviä, armollisia ja ihania kun he voittavat. Et koskaan näe heidän huonoa puoltaan, jos he jatkuvasti voittavat.

Henkilön horoskooppimerkistä perusteella on helppoa tietää, minkä tyyppisiä voittajia vai häviäjiä he ovat. Kun tiedät sen, voit päättää pelaatko heidän kanssaan vai et.

Leave a Reply