3 horoskooppimerkkiä, joiden kanssa ei tulisi pelata pelejä

Jos olet hävinnyt aivan liian monta kertaa mukavuutesi vuoksi viimeisissä joukkuepeleissä, on mahdollista, että horoskooppimerkkisi saattaa estää sinua voittamasta. Jos uskot horoskooppimerkkeihin ja sitä ympäröivään astrologiseen ilmiöön, sinulla on todennäköisesti jo ajatus horoskooppimerkkien yhteensopivuuden tärkeydestä. Olipa kyseessä rakkaus, liike-elämä tai jopa videopelien voittaminen, horoskooppimerkeillä voi todellakin olla keskeinen rooli. Käy läpi lyhyt oppaamme horoskooppimerkkien yhteensopivuudesta / vastakkaisuudesta, ja valitse sitten liittolaisesi ja pelaa voittaaksesi!

Kaksonen ja neitsyt: Vastakkaiset luonteet, jotka eivät pelaa hyvin yhteen

Kaksosen horoskooppimerkin alla syntyneet ovat omistavia, mutta myös samalla päättämättömiä. Lisäksi heillä on myös huoleton asenne, joka on kiinnostunut kaikesta, mikä lupaa tuoda heille välitöntä iloa. Horoskooppi sanoo, että tämä ei sovi neitsyiden käytännölliselle, jalat maassa -asenteelle.

Jos olet joko Kaksoset tai Neitsyt, sinun tulee välttää pelaamista toisen kanssa, koska se johtaa konflikteihin tiimissä ja tiimisi sisäinen yhteenkuuluvuus menee viemäriin! Kaksosien tulisi olla yhteistyössä Vesimiehen kanssa pelaamaan ja voittamaan pelejä, kun taas Taureans on täydellinen Neitsyille löytääkseen voittoputken.

Oinas ja härkä: Niin lähellä ja silti niin kaukana

Näiden sarvipäisten horoskooppimerkkien luonteet ovat aivan lähekkäin, ja jotkut saattavat jopa erehtyä uskomaan, että toinen on täydellinen toiselle. Olkoon se sitten rakkaudessa, työelämässä tai peleissä, niin se on kuitenkin kaukana totuudesta! Härkä on vankasti juurtunut maahan vahvojen tunteiden kanssa, kun taas oinaan tunteet vaihtelee, kärsii jatkuvasta päättämättömyydestä ja vihaa hallitsemista; mikä taas tulee itsestään härälle.

Seurauksena on, että jos haluat voittaa pelejä kuulumalla jompaankumpaan näistä kahdesta horoskooppimerkistä, parin muodostaminen on huono idea! Jos kuulut oinaan horoskooppimerkkiin, etsi pariksesi vesimies erinomaisiin pelikokemuksiin. Härkä ja rapu puolestaan ovat yhdessä voitokkaita!

Leijona ja Skorpioni

Lopuksi meillä on horoskooppimerkit leijona ja skorpioni, jotka pariutuvat tiimiksi usein ja aika luonnollisesti ensimmäisten päivien aikana. Mutta jos haluat jatkaa voittoputkeasi, sinun on vaihdettava pelikaveriasi pian, kun sinusta alkaa tuntua, että pelaaminen ei ole enää kovin nautittavaa eikä kovin hedelmällisiä!

Leijonat voittavat eniten jousimiehen parina, kun taas kalat ja skorpioni ovat kuin luotuja pelaamaan pelejä ja voittamaan yhdessä.

Kuten varmasti olet jo huomannut, jokainen horoskooppimerkki voi olla hyvä joukkuepelaaja, jos he pelaavat yhdessä pelaajien kanssa, joilla on vastaavat horoskoopit. Jotta voisit pelata paremmin joukkuelajeja tai videopelejä sekä parantaa peliesi voittosuhdetta, etsi käsiisi juuri käsittelemämme horoskooppimerkit.

Leave a Reply