Eri tapoja välttää hotellin vakuusmaksu

Kuinka monta kertaa olet ollut varaamassa hotellihuonetta, ja sinulle on ilmoitettu, että sinun on maksettava etukäteen vakuusmaksu? Nämä vakuudet eivät ole aina halpoja, ja se voi jättää huonon mielikuvan, kun annat hotellille luvan veloittaa korttiasi ja toivoa sitten, että se perutaan tai käytetään vierailuusi. Näitä vakuusmaksuja käytetään usein satunnaiskulujen maksamiseen, mutta mikä oikeastaan on tällainen maksu, ja voitko mahdollisesti menettää talletuksesi?

On yleistä, että Luxury Hotels vaativat vakuusmaksun, mutta tiesitkö, että nämä satunnaiset maksut voi välttää? Tässä on joitakin vinkkejä, joita voit käyttää välttääksesi hotellien vakuusmaksuun.

Pyydä hotellia tarjoamaan varausmahdollisuus

Yksi vinkki, jota voit käyttää varauksen tekemisessä, on pyytää hotellilta ystävällisesti varausta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on huone varattuna, mutta vakuusmaksua ei vaadita. Vaikka hotellin tapa olisi veloittaa talletus, mutta jos kohteliaasti pyydät, varaus voi olla mahdollista.

Tietenkin voit vahvistaa asiaasi tämäntyyppisen varauksen yhteydessä, jos sinulla on pätevä syy miksi et voi maksaa talletusta. Ehkä sinulla ei ole luottokorttia, ehkä se on varastettu tai luottorajasi ei ole tarpeeksi korkea. Lisäksi, jos aiot käyttää tätä vinkkiä, sinun on puhuttava suoraan hotellille, eikä kolmannen osapuolen varausjärjestelmän kautta.

Pyydä hotellia luopumaan lisämaksuista

Joskus vakuusmaksu ei ole muuta kuin yksinkertainen tapa selittää satunnaiskulu. Pyytämällä hotellia perumaan lupa satunnaiskulujen varalta, voit itse pystyä kumota vakuusmaksun tarpeen. Jälleen kerran kyse on kohteliaasti pyytämisestä ja pyyntösi aidosti perustelusta.

Kysy aina mistä satunnaisista maksuista on kyse, jolloin saatat saada maksut pois. Tämä tarkoittaa, ettei näitä voida laskuttaa.

Pyydä, että hotelli suorittaa ennakkovarauksen eikä maksua

Toinen vinkki on saada hotelli tekemään ennakkovaraus kuin veloitus. Tämä tarkoittaa sitä, että heillä on luottokorttisi tiedot ja he ovat tehneet maksun ennakkovarauksen, mutta he eivät ole vielä veloittaneet ennakkomaksua. Tämä antaa hotellille turvallisuuden tunteen siitä, että he voivat tehdä veloituksen tarvittaessa.

Ole tietoinen ja lue myös pienellä kirjoitettu teksti

Lopuksi, muista lukea aina joka varauksen pienellä kirjoitetut ehdot, ennen kuin jatkat eteenpäin. On tärkeää ymmärtää, peritäänkö vakuusmaksu, miten vakuusmaksu toimii, sovelletaanko sitä vierailun hintaan, onko hotellilla oikeus tehdä veloitus kysymättä, ja niin edelleen. Tietoinen matkustaja on aina tyytyväinen matkustaja.

Leave a Reply