Nähtävyys: Tour Deal Staple

Koska Suomi on vähemmän tunnettu Euroopan alueella, se saa paljon vähemmän huomiota kuin se ansaitsee. Ehkä siksi sen maagiset maisemat ovat pysyneet niin koskemattomina ja koskemattomina. Ennen kuin edes lähdet vilkkaasta Helsingin pääkaupungista, pandoran lipas avautuu, mikä osoittaa, kuinka paljon piilotettu helmi Suomi on.

Kanssa lähes loputon luettelo nähtävyyksistä ja äänistä kannattaa tarkistaa, se voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Oletko tutkimusmatkailija-kuin Kapteeni Cook matkoilla, vai haluatko kokeilla ja testata reittejä? Tämä lista esittelee sinulle joitakin suomen kuuluisimmista nähtävyyksistä.

Helsingin kirkot

Löydät itsesi helsingistä lähdettyäsi lentokentältä. Ennen kuin suuntaat muualle, kannattaa maksaa kolme huippumatkailukohdetta vierailulla. Tämä sisältää Uspenskin ortodoksisen katedraalin, jonka kultainen torni nousee korkealle sataman yli. Ei liian kaukana on luterilainen katedraali, jota ympäröi yksi Euroopan fotogeenisimmista aukioista.

Vihdoinkin on Temppeliaukion kirkko. Tämä arkkitehtoninen kokeilu on kudottu kuparikatto, joka antaa sille ainutlaatuisen akustiikan, joten se on parasta käydä aikana yksi musiikkitapahtumia, jotka tapahtuvat siellä.

Revontulet

Mikään vierailu Euroopan Pohjoismaisiin alueisiin ei tietenkään olisi täydellinen ilman unohtumatonta kokemusta, joka on revontulia. Itse asiassa Suomi on yksi parhaista maista nähdä niitä, vaikka löydät itsesi etelämpänä. Se sanoi, Kapteeni Kokit suosittelee vierailulla syyskuun ja maaliskuun nähdä ne seselvimmin.

Suomenlinna Fortress

Historia buffs on erityisen ihastunut Suomenlinnan linnoitus, jonka sanotaan olevan yksi suurimmista merilinnoituksia maailmassa. Tämä Unescon maailmanperintökohde sijaitsee lautalla vain 15 minuutin päässä Helsingin aukiolta. Siellä voit tutustua 1700-luvun 1700-luvun taajamien vilkkaaseen historiaan tunnelien, museoiden ja mukautettujen audiovisuaalisten kokemusten kautta.

Joulupukin Pajakylä

Jos olet tuo lapsesi mukana, muista pistäytyä Joulupukin Pajakylässä yksi parhaista matkat. Joulupukin Pajakylä on lapin vuorilla sijaitseva nostalginen huvipuisto. Täältä löydät husky-kyyteja, igluhotelleja, jääravintoloita ja monia muita hauskoja nähtävyyksiä.

Levi

Tuntuuko kylmä? Suuntaa Levin tahrattomille vuorille innostavaan hiihtoistuntoon lähes rajattomalla rinteillä. Tämä suosittu matkailukohde on vain 160 kilometriä napapiiristä pohjoiseen, tarjoten pakkaslämpötiloja ympäri vuoden. Mutta älä huoli, koska ystävälliset ihmiset ja jännittävät aktiviteetit pitävät sinut varmasti lämpimänä.

Sibeliuksen monumentti

Sibelius-monumentti rakennettiin kunnioittamaan Jean Sibeliusta, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman suurimmista säveltäjistä. Noin 600 teräsputkea muodostavat tämän ainutlaatuinen rakenne, joka tulee yhdessä muodostavat upea elin. Se on täydellinen paikka saada ainutlaatuisia kuvia ennen kuin teet takaisin kotiin.

Turun linnan tai Nuuksion kansallispuiston pysäkki on myös erittäin suositeltavaa. Turvallista matkaa!

 

 

Leave a Reply