Koe Suomi Miljonäärin kaltainen… budjettiystävällisistä kustannuksista

Suomeen on tänä vuonna paljon pakottavia syitä vierailla. Pohjois-Euroopan piilotettu helmi sijaitsee 39 kauniissa kansallispuistossa, jotka ympäröivät vilkasta pääkaupunkia. Se on myös täydellinen paikka nähdä maagisia revontulia, puhumattakaan joulupukista itse Rovaniemen kaupungissa.

Mutta kuinka paljon tämä kaikki asettaa sinut takaisin? Koe Suomi miljonäärinä, sillä se maksaa vähemmän viisaasti. Captain Cooks’ Finland auttaa sinua pysymään budjetissasi tämän oppaan kautta matka-, majoitus- ja ruokailukustannusten keskimääräisistä kustannuksista.

Kokonaiskustannukset

Aloitetaan saamalla kokonaisnäkökulma siitä, mitä maksat keskimäärin. Jaettuna päivittäiseen hintaan, voit odottaa käyttää noin € 121 yhteensä € 845 per viikko per henkilö. Tämä vastaa 3380 euroa pariskunnalle, joka yöpyy kaksi viikkoa. Jos olet todella valmis törsäymään, tavoitteena on säästää noin € 7244 välillä itsesi ja matkakumppanisi kuukauden oleskelua.

Captain Cooks huomauttaa, että lasten ottaminen asettaa sinut pienemmiksi kustannuksiksi, koska nuoremmille vierailijoille on tehty matkatarjouksia, puhumattakaan siitä, että perheet voivat jäädä samaan hotellihuoneeseen. Kun se hidas ja matkustaa pidemmän ajan kuluessa edelleen vähentää kustannuksia. Entä muut kulut?

Pysyminen Suomessa

Ole valmis maksamaan noin € 27 päivässä ruokaa. Tietenkin tämä vaihtelee sen mukaan, kuinka usein ostat elintarvikkeita eikä syöminen, esimerkiksi. Nykyisten käyttötapojen perusteella yksi ateria on noin 11 euroa per henkilö. Aamiainen on yleensä halvempaa, joten syöminen aamuisin on edullisempaa kuin iltaisin.

Katuruoan valitseminen on toinen tapa säästää, koska tärkeimmät ravintolat ovat yleensä kalliimpia. Mitä sinne pääseminen maksaa taksimatkan, maksaa vähintään 30 € per henkilö. Voit säästää ottamalla julkisen liikenteen, joka voi olla jopa 5 € per lippu. Siinä harvinaisessa tapauksessa, että kyllästyt, viihde maksaa keskimäärin noin 21 euroa.

Matkustaminen kaupunkien välillä on melko edullinen, maksaa matkailijoille keskimäärin € 59 per matka julkisilla liikennevälineillä. Jos etsit sirinää, se on noin 10 € päivä juomia. Romanttinen lounas kahdelle maksaa 42 €. Majoituskustannukset ovat keskimäärin 114 euron mallistossa normaalissa kahden hengen huoneessa.

Tour Hinnat

Jos haluat matkustaa Suomeen kuin miljonääri, saatat olla kiinnostunut näkemään tietyn maan tai alueen kohokohdat opastetuilla kierroksilla. Mennä Contiki 13 päivää, se maksaa noin € 2620. Baltic Tours on paljon halvempi 800 € hintaan. Palkitut Trafalgar-matkat maksavat 2 225 euroa.

Kaiken kaikkiaan Suomi ei ehkä ole halvin lomasi. Mutta ottaen huomioon, mitä saat rahaa, se on turvallista sanoa, että se on matka budjetti hyvin käytetty. Älkäämme unohtako, että on olemassa monia tapoja säästää myös, joten kyse on siitä, että taju.

 

Leave a Reply